Våra växter


Ett år i trädgårn!


I januari börjar vi skörda tulpaner. Välj bland många olika färger och former.  Vi skördar efter hand, så ni får alltid dagsfärska tulpaner!


i vår butik, i ladan, har vi inomhusväxter från höst till vår. Vi har mycket tillbehör till trädgården och även mycket pynt och fint att dekorera hemmet med. Vi har även lite ätbart för den som är sugen.


På våren finns många olika sorters egenodlade penséer, både storblommiga och småblommiga. Primula, Gyllenlack och Bellis finns också i sortimentet.


Vi strävar efter att ha så stort sommarblommsortiment som möjligt för att kunna tillgodose alla smaker.

I sortimentet finns bl.a. Batat, Jätteverbena, Chokladblomma, Grusnejlika, Lobelia, Ricin, Fuchsia, Rosenlisa, Känguruäpple och mycket, mycket mera!


Prydnadsgräs i flera färger och former och olika bladväxter som passar jättebra i samplanteringar hittar ni också här.


Idag är det många som vill odla sina kryddor och grönsaker själva hemma i trädgården. För er som inte vill eller har plats för frösådder hemma, har vi grönsaksplantor, kryddor och örter till försäljning. I sortimentet hittar ni både vanliga grönsaker som tomat, gurka och squash, men här finns även Physalis,  Kronärtskocka och flera olika sorters chili.


Bland krydd- och örtsortimentet hittar ni Gräslök, Fransk Dragon, Lavendel, Timjan, Rosmarin och Oregano och mycket mera.


I perennagården hittar du det mesta, både gamla godingar, men även nyheter. Vi har även buskar, rosor, klätterväxter och bärbuskar. Det som inte finns i vårt sortiment kan vi ta hem på beställning.


På hösten kan ni hitta många olika sorters höstfägring. Välj bland olika sorters Alunrot, Höstaster, Prydnadsgräs och mycket mera. Självklart finns det även Ljung och Bollkryss.


På senhösten tillverkar vi många olika gravsmyckningar och kransar och i december har vi stora lökar av Amaryllis som vi driver själva till försäljning. Självklart har vi många andra julblommor och vi gör även julgrupper. Vi tar även upp beställningar på julgrupper.


Till Advent och innan jul kan du anmäla dig till våra trevliga kransbinderikvällar och julgruppskvällar.

Bind din egen krans till dörren och skapa dina egna julgrupper, en perfekt julklapp!